2013. november 24.

Így neveld a sárkányodat 2. - előzetes

ÍGY NEVELD A SÁRKÁNYODAT 2. (KNE)

Eredeti hangok: Kristen WiigGerard Butler, Jonah Hill, Jay Baruchel, Kit Harrington, Cate Blanchett, Christopher Mintz-PlasseAmerica Ferrara, Djimon Hounsou. Zene: John Powell
Írta: Cressida CowellDean DeBois. Rendezte: Dean DeBois

Hablaty körül mindig történik valami izgalmas. A viking sárkánybűvölő és tűzokádó barátja, Fogatlan visszatér, de úgy, hogy abba beleremeg a Hibbant-sziget. AmígAstrid, Takonypóc meg a többiek sárkányversenyekkel múlatják az időt, az immár elválaszthatatlan páros meghódítja a tágas eget. Egyre magasabbra, egyre messzebb merészkednek, olyan tájakra jutnak, ahol nem járt még viking.
Így fedeznek fel egy titkos jégbarlangot, melyben több száz idomítatlan sárkány fészkel. A tűzköpő fenevadaktól Hablaty nem ijedne meg, ám a barlang őre, a titokzatos sárkánylovas már komolyabb ellenfélnek tűnik. Hablatyék miatta keverednek bele életük legnagyobb háborúságába: a rájuk váró nagy csatán nemcsak az ő életük múlik, hanem az emberek és sárkányok jövője is.
Az elsöprő sikerű Így neveld a sárkányodat alkotói eredetileg is trilógiának szánták művüket.
A hatalmas sikert követő folytatás szemkápráztató 3D-varázslata ragadja magával a nézőit a felhők közé, elképesztő légi csaták, különleges lények és nagy viccek közé!


Mozibemutató2014. június
Eredeti cím: How to Train Your Dragon 2.A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...