Létezik kényelmes vasalás?


A Miele első gőzös vasalórendszere, melynek aktív vasalóasztala kuriózumnak számít a vasalógépek között, már kapható a magyar üzletekben. A B 1847 FashionMaster készülék egyik különlegessége a szabadalmaztatott, 1-2 fokozatú emelőrendszer, amely az egyszerű felállításért, illetve összecsukásért felel. Emellett számos más exkluzív felszereltséggel is rendelkezik, mint az automatikus vízkőmentesítési és öblítési funkció, a kézi gőzölő, vagy a gőzelszívás.

A vasalás még sohasem volt ennyire kényelmes és egyszerű feladat: az aktív vasalóasztallal rendelkező gőzös vasalórendszer nagyszerűsége ugyanis abban rejlik, hogy egyesíti a klasszikus vasalót, a külső gőzgenerátorral felszerelt gőzvasalót, valamint a vasalóasztalt – biztosítva így egy felülmúlhatatlan, összetett megoldást a vasalás területén.

Az új Miele vasalótalp felépítése, technológiája hasonlít a méhsejtcellás mosódobokhoz, így tökéletesen illeszkedik a Miele mosó- és szárítógépeihez, a vasalórendszer így teszi teljessé a textíliák tökéletes tisztítását és ápolását. Az egyedi vasalótalppal a gőz optimálisan oszlik el a vasalótalp teljes felületén, mely az így képződött gőzfilm segítségével különlegesen könnyedén siklik a textíliákon és biztosítja a tökéletes vasalási eredményt.

A ventillátorokkal felszerelt aktív vasalóasztal a gőz elszívása mellett fúvásra is képes, és az így képződött légpárnával meggátolható a textíliák varratainak átnyomódása. A gőzelszívás amellett, hogy csökkenti a páraképződést, rögzíti a textíliát a deszkára, ami így nem mozdul el munka közben.

A FashionMaster lenyűgöző a kezelési kényelem és a komfort tekintetében is. Rendkívül kényelmesen szállítható, ugyanis a különleges görgőknek köszönhetően dinamikusan mozgatható. Üzembe helyezése és használata egyszerű, mindössze két mozdulattal, a hátat kímélő módon és különösebb erőfeszítés nélkül felállítható, a gázos teleszkópok miatt pedig kényelmesen és pontosan, az egyedi igényeknek megfelelően testre szabható a vasalóasztal magassága.

A készülék automatikusan kiszámítja a vízkőmentesítési intervallumot és időben figyelmezteti a felhasználót a vízkőtelenítés szükségességére, az automatikus vízkőmentesítés időpontja pedig szabadon megválasztható.  Emellett egyedinek számít az automatikus öblítési funkció is, melynek időszerűségét a gőzöléshez felhasznált víz mennyiségének függvényében érzékeli a rendszer. Az öblítési funkció eltávolítja az elpárologtatott víz után visszamaradt ásványi anyagokat, ezzel is elősegítve a hosszú élettartamot.
A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Népszerű bejegyzések