Magyarországról írtak az Egyesült Arab Emírségek neves utazási lapjai



A Magyar Turizmus Zrt. szakmai közreműködésével a dubaji Paolo Rosetti újságíró idén nyáron beutazta a dél-dunántúli régiót, feltérképezve a térség egyedi turisztikai kínálatát, hogy egy különleges régiós útikönyvhöz gyűjtsön információkat és benyomásokat.
Élményeiről a weekenduae.com, utazási tippeket összefogó oldalon megjelent cikkében számol be. A honlapot az elmúlt időszakban 140 ezren látogatták meg, ahol az újságíró egy képekkel gazdagon illusztrált, kifejezetten pozitív hangvételű írásban mutatja be „jövőbeni otthonát", Pécset.(http://weekenduae.com/2013/09/25/weekend-in-pecs-hungary/).
Utazása során pár napot Budapesten is eltöltött, az itt szerzett tapasztalatait, illetve a város jellegzetes látnivalóit szintén egy dicsérő írásban foglalja össze (http://weekenduae.com/2013/10/24/weekend-at-danubius-health-spa-resort-margitsziget-in-budapest-hungary/), valamint egy másik cikkben fővárosunk nevezetes éttermét, a Gundelt is bemutatja (http://weekenduae.com/2013/10/27/weekend-dining-at-gundel-restaurant-in-budapest-hungary/).
Magyarországot népszerűsítő cikkek jelentek meg a Time Out Dubai online és a 17 ezer példányban terjesztett Time Out Abu Dhabi nyomtatott magazinban is. Az írás összefoglalja az újságíró, Alex Schechter magyarországi látogatásán tapasztaltakat, illetve bemutatja fővárosunk olyan nevezetességeit is, mint a budai Vár, vagy milleneumi földalatti. Utazása szintén az MT Zrt. szakmai együttműködésével valósult meg. A brooklyn-i zsurnaliszta írásaiban utazásra buzdítja az olvasót, valamint hoteleket mutat be az Egyesült Arab emírségek vezető online és nyomtatott médiumaiban. A cikk megtekinthető az alábbi linken:http://www.timeoutdubai.com/travel/features/44131-new-destination-budapest-time-out-guide#.UonrFScghSM.


A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban 

Népszerű bejegyzések