Minden amit A JOGÁSZ című filmről tudni érdemes

A héten kerül bemutatásra Ridley Scott, a Gladiátor és a Szárnyas fejvadász rendezőjének új filmje, A JOGÁSZ (16) című feszültséggel teli és szexi thriller.
Egy ügyvéd (Michael Fassbender) megkéri a barátnője (Penélope Cruz) kezét, és úgy érzi, az új életbe csak több pénzzel vághat bele. Elhatározza, hogy két profi bűnöző  (Javier Bardem, Brad Pitt) segítségével – egyetlen, kivételes alkalommal – 20 millió dollár értékű kokaint visz be az USA-ba. Úgy tervezi, a mocskos munka befejeztével nyugodtan visszatérhet a törvénytisztelő polgár hétköznapjaihoz. De nagyon súlyosan téved.
Cormac McCarthy, a Nem vénnek való vidék és Az út írója ezúttal egyedi forgatókönyvével varázsolja el a nézőket.
A film korhatára: 16 éven aluliak számára nem ajánlott.
Feliratos összeállítás 1.: http://bit.ly/AJogasz_featurette_1
Feliratos összeállítás 2.: http://bit.ly/AJogasz_featurette_2

A JOGÁSZ (16)

Főszereplők: Michael Fassbender, Brad Pitt, Javier Bardem, Cameron Diaz, Penélope Cruz, John Leguizamo, Goran Visnjic, Bruno Ganz. Fényképezte: Dariusz Wolski. Látvány: Arthur Max. Írta: Cormac McCarthy. Rendezte: Ridley Scott
Nem lehet csak kicsit bűnösnek lenni. Nincs félig becsületes ember: aki kipróbálja a rosszat, az már nem szabadul többé, akárhogy kapálózik is.
Egy ügyvéd (Michael Fassbender) megkéri a barátnője (Penélope Cruz) kezét, és úgy érzi, az új életbe csak több pénzzel vághat bele. Elhatározza, hogy két társával (Javier Bardem, Brad Pitt) – egyetlen, kivételes alkalommal – 20 millió dollár értékű kokaint visz be az USA-ba, amit azután saját maga terít szét. Úgy tervezi, a mocskos munka befejeztével nyugodtan visszatérhet a törvénytisztelő polgár hétköznapjaihoz. 
De nagyon súlyosan téved.

A fantasztikus színészcsapatot a legendás Ridley Scott irányítja: együtt komor, félelmetes, hátborzongató világot teremtettek – méltót a forgatókönyvíró korábbi regényeihez és a belőlük készült filmekhez:
a
Nem vénnek való vidék-hez valamint Az út-hoz
A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Népszerű bejegyzések