Adni öröm adománygyűjtő akció a SPAR-csoport üzleteiben

A SPAR Magyarország Kft. és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat hagyományos karácsony előtti Adni öröm akciójára az idei évben december 16. és 21. között kerül sor, országosan a cégcsoport 160 üzletében.

A SPAR és több mint másfél évtizede kiemelt stratégiai partnere, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat az idén is számtalan jótékony célú projektet valósított meg közösen.  Ez évben az utolsó legjelentősebb együttműködésük a 2013. december 16-tól 21-ig tartó Adni öröm adománygyűjtő akció, melyben a cégcsoport 160 üzlete vesz részt. A valamennyi INTERSPAR áruházat, valamint 129 SPAR szupermarketet érintő akció során a Szeretetszolgálat önkéntesei összegyűjtik a SPAR vásárlói által felajánlott – főként tartós élelmiszerekből álló – termékadományokat, melyek még karácsony előtt rászorulók tízezreihez jutnak el, így téve szebbé számukra az ünnepeket. 

A 2012-es jótékonysági akcióban a SPAR vásárlóinak jóvoltából mintegy 170 ezer kilogramm tartós élelmiszer gyűlt össze, melyből a Szeretetszolgálat munkatársai 38 ezer darab ajándékcsomagot készítettek a  szervezettől segítséget kérő emberek részére.

A szervezők idén is hasonló kimagasló eredményekre számítanak, az akció a társadalmi összefogás és felelősségvállalás jó példája.

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban


Népszerű bejegyzések