Az elmúlt idők egyik legjobban megírt amerikai vígjátéka

Csütörtökön mutatják be „az elmúlt idők egyik legjobban megírt amerikai vígjátékát" (New York Times), az EXEK ÉS SZERETŐK (12) című filmet JAMES GANDOLFINI és JULIA LOUS-DREYFUS főszereplésével.
Eva (Julia Louis-Dreyfus) élete majdnem tökéletes. Sikeres a munkájában és van egy gyönyörű lánya. Ám a szerelem valahogy elkerüli őt mostanában. Egy fogadáson  megismerkedik a kedves és vicces  Alberttel (James Gandolfini), aki szintén magányos. A folytatás szinte magától érthető : összejönnek, és élvezik az új szerelmet… egy egészen rövid ideig. Ám Eva új ügyfeléről (Catherine Keener) kiderül, hogy Albert ex-neje, aki folyton volt férjét szidja…
A külföldi és a hazai kritikák is dicsérik a filmet.
A New York Post szerint  „James Gandolfini ragyog", míg a Rolling Stone azt írja, hogy „Gandolfini és Louis-Dreyfus szeretnivaló karakterek. Csupa öröm a párosukat nézni… igazán szeretnivalóak és nagyszerűek." Az IndiWire a női főszereplő fantasztikus játékát emeli ki kritikájában „Louis-Dreyfus olyan jól megírt szerepet kapott, hogy végre sokkal többet megmutathat magából, mint amit eddig ismertünk".

Érdekességek:
-          A kedves, játékos és ötletes romantikus vígjáték szomorú különlegessége, hogy ez a Maffiózókban világhírűvé vált, 51 éves korában váratlanul elhunyt James Gandolfini egyik utolsó filmje.
-          James Gandolfini lányát alakító fiatal színésznő, Eve Hewson a való életben a U2 frontembere, Bono lánya

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban


Népszerű bejegyzések