BÚÉK - utcai akció vasárnap 13:00-tól a Deák téren

A BÚÉK című közösségi dokumentumfilm csapata utcai akciót szervez 2013.12.29-én 13:00-kor, a Deák Ferenc téri templom előtt.


Az utcai akció keretében a szervezők egy, a filmet jelképező installációt, egy közösségi üzenőfalat állítanak fel, amely a filmhez hasonlóan szabad teret ad a kreativitásnak, a járókelők évértékeléseinek, fogadalmainak és az év fordulójához kapcsolódó gondolatainak. Az utcai akciót Pátkai Rozina és a GRUND kölykök performansza kíséri.


A BÚÉK Magyarország első közösségi dokumentumfilmje, amely az ország egyetlen napját, 2013-14 szilveszterét dolgozza fel. A film célja, hogy közösen, egy minden eddiginél színesebb és személyesebb képet hozzunk létre Magyarországról.

Most mindenki előtt nyitva áll a lehetőség, hogy a 2013. december 31. és a 2014. január 1-je közti 24 órás időszakban videó formájában megörökítse a saját szilveszteri történetét, élményeit, majd feltöltse a www.buekfilm.hu-n keresztül, hogy a sok kicsi történet összeálljon egy egész estés dokumentumfilmmé. A film tervezett bemutatója: 2014 decembere.

A BÚÉK-projekt videófelhívása: http://youtu.be/8yLx9JZvvG8

További információ a film honlapján és Facebook oldalán::

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Népszerű bejegyzések