2013. december 23.

Kökény Roland csapata nyerte A legokosabb osztály című vetélkedőt!

November 10-től vasárnap esténként 3-4. osztályos tanulók vetélkedtek az M2 képernyőjén olyan csapatkapitányokkal az élükön, mint Mák Kata (Szerencseszombat háziasszonya),Kovácsovics Fruzsina (énekesnő), Trömböczki Napsugár és Demény Fefe (M2 Hetedhét Gyerekhíradó műsorvezetői), vagy éppen Berecz István (Fölszállott a páva nyertese). A legokosabb osztály műsorvezetőinek - Rátonyi Krisztina és Kovács Koko István - segítségével 7 héten keresztül együtt izgulhattunk a lelkes csapatokért, akik többek között ügyességi és memória feladatokat oldottak meg, edzették elméjüket, megtanultak csapatban dolgozni, megfeleltek a kihívásoknak és közben remekül szórakoztak. Ma már pontosan tudják, hogy a szurikáták Afrikában élnek, hogy Ausztrália kisebb földrész, mint Amerika vagy hogy a jegesmedve nagyobb szárazföldi ragadozó, mint a barnamedve. A vetélkedőben résztvevő Jakó András (Csodák Palotája animátora) segítségével a nézők és a résztvevő csapatok olyan érdekes kísérleteket is láthattak, amelyben például kiderült, hogy kell beleszúrni a felfújt lufiba a drótot, hogy az ne pukkadjon ki. Az izgalmas vetélkedő utolsó epizódjában pedig a műsorvezetőket szó szerint tűzbe hozták a Fővárosi Állat- és Növénykertben kialakított stúdióban.
A végjátékban a Városligeti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola 4.c osztályos tanulói nyerték meg A legokosabb osztály című vetélkedőt élükön Kökény Roland, olimpiai, világ- és Európa-bajnok kajakozóval. A nebulók MTVA-s ajándékcsomagokat, tableteket és 100 fős, intézményi belépőt nyertek a Csodák Palotájába, de a gyerekek leginkább a vándorkupának örültek, melyből kiderül: jövőre újra keressük A legokosabb osztályt!

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Japánba is küldtek virtuális locsolást a Pilisből

Több mint 55 ezren követték a 4G-n közvetített élő húsvéti talkshow-t a Telekom közösségi média oldalán   Több mint 55 ezren voltak kíván...