Megdönteni Hajnal Tímeát

 A Valentin-napot új magyar romantikus vígjátékkal ünnepelhetik a mozinézők. Február 13-án kerül a mozikba az InterCom forgalmazásában Herczeg Attila filmje, a Megdönteni Hajnal Tímeát (12E).
A film egyik különlegessége, hogy először láthatják a hazai nézők magyar film főszerepében Osvárt Andreát, több nagysikerű nemzetközi film sztárját. A karizmatikus színésznő egy boldogságot kereső fotómodellt alakít, aki minden férfi vágyainak megtestesítője. A két férfi főszerepet Simon Kornél (Társas játék, Coming Out) és Szabó Simon (Papírrepülők, Moszkva tér, Hacktion), alakítja. Mellettük a parádés szereposztásban olyan remek színészek tűnnek még fel, mint Lengyel Tamás (Halálkeringő,Munkaügyek), Jordán Adél (Csak szex és más semmi, Isteni műszak) és Kamarás Iván (Üvegtigris 3.) illetve Szandtner Anna(Az ajtó), Hirtling István (Tüskevár, Üvegtigris 3.) és Békés Itala.

Mindenki ugyanazt akarja. Hajnal Tímeát. Aki szupersztár fotómodell, egy sztártévés csaja, gazdag és gyönyörű. És nagyon unja az egész felhajtást, egyszerűbb, békésebb életre vágyik.
A 15 éves érettségi találkozóján találkozik Danival, aki egy építésziroda alkalmazottja, az esküvőjére készül, tűri a menyasszonya meg a családja basáskodását... és nagyon unja az egész felhajtást.
Az egykori osztálytársak beszélgetnek meg isznak kicsit, azután futólag elcsábítják egymást a ruhatárban.
Nem nagy ügy. Mindenkivel előfordul az ilyesmi.
Csak az a baj, hogy az esetet levideózza Bögöcs, a tapló, nagyszájú, fukszos + susogó mackós pornóproducer, és a felvétel segítségével megzsarolja Danit. De valami nagyon furcsát kér cserébe a felvételért: hogy megdönthesse Hajnal Tímeát...

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban