2013. december 15.

Összeállítás a világ legjobb gyógy- és wellness paradicsomairól


Az ausztriai turisztikai külképviseleteket tömörítő Corps Touristique Austria(www.corps-touristique.at) szakmai egyesület a közelmúltban prezentálta „A világ legjobb gyógy- és wellnesshelyei" című tematikus kiadványát. A Magyar Turizmus Zrt. közreműködésével, 27 ország kooperációjában megvalósuló, a világ legérdekesebb és legegyedibb wellness- és gyógyhelyeinek listáját és leírását tartalmazó információs füzet máris nagy népszerűségnek örvend az osztrák turisztikai szakma körében, és komoly érdeklődés mutatkozik iránta a nagyközönség részéről is.
A Hippokratészig visszavezethető hagyományokkal rendelkező görögországi Kos-sziget Embros gyógycentrumától, az egyiptomi Vörös-tenger wellness oázisain keresztül a dubaji Kleopátra Központ, a kínai Hainan-szigeten lévő hőforrások, az izraeli Holt-tengerre alapozott kényeztető szolgáltatásokat nyújtó En Gedi gyógyhely, s további 60 népszerű wellness paradicsom mellett a méltán híresmagyarországi fürdővárosokat is bemutatja a kiadvány. A Magyar Turizmus Zrt. közreműködésével készült fejezet hazánk egészségturisztikai szolgáltatásian keresztül ismerteti, hogy Magyarország az osztrákok számára egy „több mint amit várt" élményt nyújtó desztináció. Az osztrák piacon az egészségturizmus terén megvalósuló együttműködések jelentőségét mutatja, hogy az elmúlt évek átlagában az osztrák látogatók 120 milliárd forintot költöttek éves szinten Magyarországon, amelynek közel 40 százaléka egészségturisztikai jellegű költés volt. A jól fizető osztrák vendégek a forgalmi adón keresztül átlagosan naponta 80 millió forintot 'fizetnek be' a hazai költségvetésbe.
A Corps Touristique Austria évzáró rendezvényének keretében több mint 300 fős szakmai közönség és a sajtó előtt mutatták be avilág TOP gyógy- és wellness helyeit szakmai kritériumok alapján összegyűjtő tematikus kiadványt. A kiadvány elérhető, illetve letölthető a Corps Touristique Austria titkárságán és honlapján: http://bit.ly/J9j0I5. Az MT Zrt. ausztriai képviseletének kampányairól, valamint marketing és üzleti tervéről további információ itt: www.ungarn-tourismus.at/magyar-sarok.
A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...