2013. december 21.

Új Beagle e-könyv olvasó a Telekomtól

Az október közepén elindított e-könyv áruház online platformja mellé most megérkezett az eszköz, amely lehetővé teszi sok ezer digitális könyv praktikus és kényelmes „fogyasztását".A mai napon megjelent a Telekom kínálatában a 'txtr Beagle nevű e-könyv olvasó, amely nem csak Telekom ügyfelek számára elérhető.

Az eszköz szemkímélő E-ink kijelzőjével, alacsony energiafogyasztásával és egyszerű használatával nagyszerűen alkalmas a papírkönyv kiváltására. Bluetooth kapcsolaton keresztül, okostelefon vagy táblagép (kompatibilitás: Android 2.2 és felett, valamint iOS 7 operációs rendszer) segítségével könnyen rátölthetők a kiválasztott digitális tartalmak. Magán az eszközön öt darab könyv tárolható egyszerre, de ezek bármikor, adatforgalom generálása nélkül lecserélhetők újabbakra.  A Telekom 'txtr e-könyv áruházban létrehozott felhasználói fiókkal és a kapcsolódó okostelefon és táblagép alkalmazásokban saját digitális könyvespolc hozható létre. Okostelefon, illetve táblagép segítségével pedig egyszerűen frissíthető az eszközön tárolt tartalom. A Beagle, amely könnyű, formatervezett kivitelével egy kisebb zsebkönyv méretével vetekszik, 2 db ceruzaelemmel működik, használatához semmilyen kábelre nincs szükség. Egyszerű használata és könnyen átlátható menürendszere miatt a digitálisan kevésbé képzett rétegek számára is a könyvolvasás vonzó alternatíváját jelentheti.

A 'txtr Beagle e-könyv olvasója 2013. december 18-tól a Telekom honlapján ( www.telekom.hu/ebook) vásárolható meg. Internetről rendelve elérhető akár 8900 Ft-ért 0 Ft kezdőrészlettel 24 havi kamatmentes részletre, amennyiben három okostelefon (Samsung Galaxy Young, Sony Xperia M, LG L7 II) egyikével és új Telekom mobil előfizetéssel, a hang díjcsomagra vagy mobilinternet csomagra vállalt két év határozott idejű előfizetői szerződés megkötésével együtt vásárolják meg, vagy listaáron 10 % webshop kedvezménnyel 17 928 Ft-ért.

A készülék a Telekom kiemelt üzleteiben* szintén 2013. december 18-tól vásárolható meg, 2014. január közepétől pedig minden Telekom üzletben elérhető lesz.  A készülék ára 19 920 Ft, arany és platina szintű mobil ügyfelek 0 Ft kezdőrészlet és 12 x havi 1660 Ft-ért vásárolhatják meg. A készülék két ajándék e-könyvvel és Jo Nesbo Police című könyvének egy részletével kerül a vásárlókhoz. A 'txtr Beagle kizárólagos forgalmazója a Telekom.

A Telekom 'txtr-rel partnerségben indított e-könyv áruháza ( http://hu.txtr.com/ ) a Magyarországon működő elektronikus-könyv webboltok közül az egyik legszélesebb kínálattal rendelkezik: közel 900 ezer idegen nyelvű, és több mint 3000 magyar nyelvű könyv közül válogathatnak az oldalra látogatók. Az áruházban vásárolt és oda feltöltött e-könyvek szabadon elérhetőek a 'txtr alkalmazásokban is, melyek segítségével kényelmesen olvashatunk akár mobileszközünkön is. Az alkalmazásokról bővebb információ a http://hu.txtr.com/devices/ linken olvasható. Letöltésük és használatuk, melyhez wifi vagy mobilinternet előfizetés szükséges, adatforgalmat generál, a letöltött könyvek olvasása azonban nem jár további adatforgalmazással. 

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...