Ünnepi Zene Expressz

A MÁV Nosztalgia Kft. egyre népszerűbb vacsoravonata idén karácsony előtt is várja a romantikát kedvelő vendégeit.  A Zene Expressz 2013. december 20-án Gödöllőre repíti utasait, ahol a Királyi Váró impozáns termében Horváth Charlie szórakoztatja a vonat közönségét.
Az Ünnepi Zene Expressz az időutazás, a minőségi gasztronómia, valamint az igényes zenei élmények iránt érdeklődők számára kínál egy karácsony előtti romantikus programot. A patinás étkezőkocsikból álló nosztalgia szerelvény 2013. december 20-án, este 19 órakor gördül ki a Budapest-Nyugati pályaudvarról. A Zene Expressz utasai részesei lehetnek egy felejthetetlen gasztronómiai ízutazásnak, melyre garancia a három menü gazdag választéka. A vacsoravonat vendégei a kitűnő ételek mellé prémiumkategóriás pezsgőket és borokat kóstolhatnak. A vacsoravonat vendégeit üdvözlőitallal várják a csodásan felújított gödöllői Királyi Váróban, ahol Horváth Charlie előadóművész szórakoztatja a gyertyafényes vonat közönségét.
Az Ünnepi Zene Expresszre részvételi jegyek kizárólag elővételben válthatók.  A program ára tartalmazza a menettérti nosztalgiautazást, a welcome drinket, a kiválasztott menüt és a hozzá tartozó italokat, valamint a zenei programot.
Jegyelővétel a MÁV Nosztalgia jegyirodájában a Budapest Nyugati pályaudvar 10. vágánya mellett.
További információk találhatók a www.mavnosztalgia.hu oldalon.

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Népszerű bejegyzések