2013. december 12.

Vitaminbombával turbózza magát A szürke ötven árnyalata sztárja

Javában tart A szürke ötven árnyalata forgatása Vancouverben. Nagy a nyomás a film főszereplőin, hiszen napjaink egyik legnépszerűbb regénye kerül vászonra, s ezért hatalmas a várakozás. Dakota Johnson, a női főszereplő már csak emiatt is rengeteget edz és vitaminkoktélokat iszik, hogy formában legyen. "Természetesen jól akarok kinézni meztelenül, ezért már hónapokkal a forgatás kezdete előtt szinte beköltöztem a konditerembe, és most sem hanyagolom el a gyúrást meg a lazítást - meséli a fiatal színésznő. - Emellett frissen préselt gyümölcs- és zöldségleveket iszom egész nap, mert a rengeteg vitamin csökkenti stresszt, szépíti a bőrt és még jobban is alszom tőle."
További jó hír, hogy a forgatáson már elcsattant az első csók a két főszereplő, Dakota és Jamie Dornan között, s mindenki elégedetten konstatálta, hogy megvan a kémia, ami nélkül a film nem működne.
(Fifty Shades of Grey - hazai bemutató: 2015. február


A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...