2014. január 29.

10 éves lett a világ egyik vezető böngészője, a Firefox

Az idén 10. születésnapját ünneplő Firefox böngésző és a Firefox OS okostelefon operációs rendszer fejlesztéséről ismert Mozilla örökbe fogadta a Fővárosi Állat- és Növénykert két kis vörös pandáját, Ambrust és Aurorát. A platina fokozatú támogatással a Mozilla nem csak a vörös pandákat, hanem az állatkert valamennyi lakóját is segíti. 
   
Örökbe fogadta Ambrust és Aurorát a Fővárosi Állat- és Növénykert két vörös pandáját a Mozilla. Az idén 10 születésnapját ünneplő népszerű Firefox böngésző, valamint a tavaly megjelenő Firefox OS mobiltelefon operációs rendszer szoftverek fejlesztését végző Mozilla támogatásából nem csak a két emlős, hanem a budapesti állatkert örökbefogadási szabályai szerint az állatkert minden lakója részesülhet. Az örökbe fogadott Ambrus és Aurora vörös pandák kiválasztása mellett szólt, hogy a magyar elnevezések mellett az angol nyelvben firefox néven is ismert a faj. Az pedig már csak egy érdekes egybeesés, hogy Aurora a Firefox következő verziójának is a neve. A Mozilla magyarországi közössége a böngésző 10. születésnapi alkalmából, a vörös pandák örökbefogadása mellett, a kilátogatókat családi programokkal, valamint a vállalat legújabb okostelefonjának bemutatójával várta a Fővárosi Állat-és Növénykertben. 

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...