2014. január 27.

35 év felettiek is pályázhatnak a Diplomamentő Programra

A Diplomamentő Programot bejelentése óta nagy érdeklődés övezi. A számos pozitív visszajelzés azt igazolja, hogy a célcsoport nagyra értékeli, és jól célzottnak tartja a pályázatot. Az eddigiekhez képest pozitív változás, hogy márciustól korhatár nélkül lehet jelentkezni a programra.

Jobbító szándékú észrevételek is érkeztek a Nemzetgazdasági Minisztériumhoz, ezek közül a legtöbb javaslat a potenciális résztvevők részéről a 35 éves korhatárral, a program francia nyelvvel történő kibővítésével, valamint a pályázók körének magyar állampolgárokra korlátozásával kapcsolatban jött.

Tekintettel arra, hogy ezek a felvetések tolerálhatók és a program alapvető célkitűzéseivel összeegyeztethetők, Czomba Sándor foglalkoztatásért felelős államtitkár döntése értelmében a programra korhatár nélkül lehet majd jelentkezni, a korábbi bejelentésnek megfelelően várhatóan március elejétől. Bekerül a választható nyelvek körébe a német és az angol mellé a francia nyelv is, továbbá nem lesz állampolgársághoz kötve a programba való belépés.
 A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...