A jövő hálózata már az autókban is

Az Ericsson (NASDAQ: ERIC) és az AT&T megállapodást kötöttek az Ericsson Connected Vehicle Cloud megoldás által működtetett termékek és alkalmazások csatlakoztathatóságának javítására. A megállapodás jobb felhasználói élményt biztosít és előmozdítja a gépjármű számítási felhő fejlődését azáltal, hogy egyszerűbbé teszi a gépjárműben található technológiák csatlakoztatását, valamint új utat teremt a következő generációs fogyasztói élmény felé.
„Azért hoztuk létre az AT&T Drive platformot, hogy a gépkocsigyártók rendelkezésére bocsássuk az iparág legkiválóbb termékeit, innovatív megoldásokat, termékeket kínálva. Az Ericsson fontos szereplő ebben a szolgáltatási platformban" – mondta el Chris Penrose, az AT&T Mobility vezető alelnöke.  „Az Ericsson jármű számítási felhő megoldása a csatlakoztatott járműtermékekben és alkalmazásokban rejlő valós potenciált használja ki."
A Connected Vehicle Cloud megoldás az Ericsson Service Enablement Platform termékére épül, és a gépkocsivezetők és az utasok számára közvetlenül a gépkocsi központi képernyőjén elérhető alkalmazásokat kínál. A fogyasztói szolgáltatásokra vonatkozó példa többek között a járművek szervizelését szükségessé tevő problémák érzékelésének képessége, a szervizidőpontok automatikus lefoglalása, a járművön belüli Wi-Fi-re való csatlakozás és igény szerinti információs és szórakoztató szolgáltatások.
A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Népszerű bejegyzések