2014. január 10.

A konyhától az autóig minden hálózatba kapcsolódik

A 2014-es Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Kiállításon (CES) az Ericsson (NASDAQ: ERIC) az „Élet a hálózatba kapcsolt társadalomban" élményét mutatja be. Az Ericsson standjához ellátogatók megtekinthetik, hogy a mindennapi csatlakoztatott élet különböző részei hogyan kapcsolódnak zökkenőmentesen, lehetővé téve, hogy mindannyian megosszuk az élményeinket a családtagjainkkal, barátainkkal és kollégáinkkal – függetlenül a tartózkodási helyünktől és a csatlakozás módjától.
Az Ericsson standján bemutatott egyik újítás a „Volvo Cars' Sensus Connect" megoldás, egy világpremier, amely az Ericsson Connected Vehicle Cloud megoldására épül. A Sensus Connect kombinálja a Volvo fedélzeti élményt a csatlakoztatott szolgáltatásokkal, szórakoztató és információs szolgáltatásokkal, navigációval és hangszolgáltatással. A Sensus Connect egyben a világ első gépkocsi és infrastruktúra közötti kommunikációs funkcióját, a „Park & Play"-t is kínálja, és sor került a „Volvo on Call" szolgáltatás, a gépkocsi csatlakoztatását lehetővé tevő egyik legátfogóbb telematikai megoldás egyesült államokbeli bevezetésére is.
A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Többet költöttünk klasszikus játékra tavaly

Bővült a hagyományos játékok piaca tavaly Magyarországon, a REGIO JÁTÉK előzetes becslése alapján mintegy 4 százalékkal. Az országszerte...