2014. január 23.

A Schneider Electric tizedik a világ legfenntarthatóbb vállalatainak 2014-es Global 100 listáján

A Corporate Knights média- és befektetéskutató vállalat sorozatban harmadik éve sorolja a világ 100 legfejlettebb vállalata közé a fenntartható fejlődés területén a Schneider Electricet, az energiamenedzsment nemzetközi szakértőjét. A 2014-es Global 100 ranglistát Svájcban, a davosi Világgazdasági Fórumon hozták nyilvánosságra, melyen a vállalat a tizedik helyen szerepel, az ipar és termelési eszközök szektorában pedig az első helyet nyerte el.

A tisztességes piaci magatartás mellett kiálló kanadai Corporate Knights magazin a világ 100 legjobban teljesítő, tőzsdén jegyzett vállalatát rangsorolja különböző ágazatspecifikus fenntarthatósági mérőszámok alapján. A projekt során felhasznált adatokat elsősorban a Bloomberg, illetve közvetlenül a jelöltek 350-es listáján szereplő szervezetek szolgáltatják. Ezek a fenntarthatósági adatok rejtett és statisztikailag megbízható jelzéseket adnak a vállalatok jövőbeli pénzügyi teljesítményéről.

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Építsd meg a vonatjegyed! – különleges hétvége különleges mozdonnyal

Egészen február végéig nem kell fizetniük az utazásért a budapesti kisvasúton azoknak a gyerekeknek, akik saját építésű LEGO® vonatot mutatn...