A Sony Mobile bemutatja új termékportfólióját az innováció és az egyedi felhasználói élmény jegyében

Xperia Z1 Compact - A világ legjobb kamerája egy kompakt okostelefonban
Az Xperia Z1 Compact mindazzal az erővel és prémium tulajdonsággal bír, mint a Sony Mobile zászlóshajója, az Xperia Z1. Mindezt egy kompakt kiszerelésben, így egy kézben is tökéletesen elfér. Az Xperia Z Compact tervezésekor főként azokra a vásárlóinkra gondoltunk, akik szeretnének egy olyan kompakt méretű okostelefont, amely az Xperia Z1 minden tulajdonságával bír. Így megtalálható benne a Sony vezető kamera technológiája a „G Lens" lencsékkel; „Exmor RS for mobile" szenzor és BIONZ for mobile képfeldolgozó rendszer; a jó minőségű 4.3" TRILUMINOS™ HD Display for mobile kijelző és X-Reality™ for mobile szenzor, egy prémium por-, és vízálló2 (IP55/IP58) kialakításban; a leggyorsabb processzorral; és egy érintéses kiegészítők széles választékával együtt.

Xperia Z1S – a vízálló zászlóshajó okostelefon vezető kamera technológiával csakis az amerikai T-Mobile kínálatában
Az Xperia Z sikeres bevezetésére alapozva, a Sony a mai napon bejelenti az új amerikai zászlóshajójának, az Xperia Z1S okostelefon megjelenését, amely kizárólag a T-Mobile kínálatában lesz elérhető. A mai naptól kezdve a vásárlók előregisztrálhatnak, hogy a január 13-i online előrendelők között lehessenek. A T-Mobile boltjaiban pedig január 22-től országszerte elérhető a készülék.
Az okos és viselhető felhasználói élmény jövője
A Sony elkötelezte magát a gyorsan fejlődő viselhető kiegészítők mellett. Az okostelefonokon kívül a Sony már felvázolta az új SmartWear Experience elképzelését – hamarosan piacra kerülő SmartWear termékek, Xperia okostelefonok és az új Lifelog alkalmazás is ezt támasztja alá.
A sort a „SmartBand" nevű termék kezdi. Ennek segítségével a fogyasztók az életük minden egyes pillanatát megörökíthetik, és a Sony Lifelog alkalmazáson keresztül ezt meg is mutathatják a külvilágnak: így nyomon követhetik a múltat, élvezhetik a jelent és megtervezhetik a jövőt.

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban