A Sony új minőséget ad a tévézésnek

Az új BRAVIA tévék a képminőségre helyezik a hangsúlyt: az új X-tended Dynamic Range™ PRO™-nak köszönhetően a képek még erőteljesebbek és világosabbak, mint valaha. A széria csúcsmodellje képminőség szempontjából a BRAVIA X95, melynek X-tended Dynamic Range PRO™ technológiája még erőteljesebb fekete színt, finomabb színátmenetet eredményez.
A sportrajongók számára a 4K/60p a legideálisabb képminőség a gyorsan mozgó tartalmak megjelenítéséhez, az új Sony 4K tévéken pedig tisztán látszik a különbség, mivel minden darab támogatja a legújabb HDMI 2.0 csatlakozókat. A készülékek ezen kívül kompatibilisek az MHL 3.0 szabvánnyal, melynek köszönhetően okostelefonokról és tabletekről is tudunk 4K minőségű tartalmakat megjeleníteni a képernyőn. A HEVC kodek dekódolására is alkalmas új dekóder ezenkívül internetes 4K/60p tartalmak – például Netflix – visszajátszására is alkalmas.
A 4K modelleken minden képkocka tűéles a 4K X-Reality™ PRO technológiának köszönhetően. Akár 4K, akár HD minőséget nézünk, a Sony egyedülálló 4K képadatbázisa biztosítja az élethű textúrát, a drámai színeket és kontrasztot.
A Sony saját fejlesztése, a TRILUMINOS™ Display az új modellekben is életre kelti a színeket, a TRILUMINOS™ Colour technológiát támogató Sony fényképezőgépek és kamerák képei pedig tökéletesen élethűen jelennek meg a képernyőn.
 A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban


Népszerű bejegyzések