2014. január 27.

A Xerox őrzi az elsőségét

A Xerox-ot immár másodszor választották vezető IT vállalattá az IDC MarketScape 2013 Smart MFP report1-ban. Az IDC legfrissebb felmérése szerint a Xerox piacvezető szolgáltató a nyomtatás, illetve a másolás terén és szintén jelentős szereplőnek számít a multifunkcionális nyomtatók (MFP) gyártói közt. Ezt a sikert a cég főleg a legjelentősebb tavalyi fejlesztésének, a ConnectKey®-nek köszönheti. Ez olyan, számos multifunkciós berendezésen elérhető alkalmazáscsomag, amellyel a vállalatok jelentősen biztonságosabbá és költséghatékonyabbá tehetik dokumentumkezelési folyamataikat, miközben egyszerűsítik is a dokumentumok elérést és megosztását.
Az IDC értékelésében külön felhívta a figyelmet a  fejlett, ConnectKey képes Xerox multifunkciós berendezések (MFP) szerepére a vállalat által nyújtott menedzselt nyomtatási szolgáltatásokban (MPS). A jelentés szintén kitér a Xerox elért eredményének alátámasztásaként a vállalat háromlépcsős MPS megközelítésére, amely az értékelés és optimalizálás; biztonság és integráció, illetve az automatizálás és egyszerűsítés alapelvekre épít.  Egyúttal megjegyzik, hogy Xerox több mint 50, az MFP gépeken elérhető szoftveres fejlesztést biztosít a vállaltoknak, amelyekkel egyebek mellett a költségfigyelést, a hitelesítést, a dokumentummenedzsmentet, vagy a változó adatok kezelését oldhatják meg a cégek az eddigieknél egyszerűbben és könnyebben.
A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Többet költöttünk klasszikus játékra tavaly

Bővült a hagyományos játékok piaca tavaly Magyarországon, a REGIO JÁTÉK előzetes becslése alapján mintegy 4 százalékkal. Az országszerte...