Az Amway 2,5 millió forinttal támogatja az I. sz. Gyermekgyógyászati Klinikát

A vállalat támogatásával ezúttal intenzív csecsemőágyakat vásárolnak
Budapest, 2014. január 20. – Az Amway továbbra is támogatja a Semmelweis Egyetem Bókay Gyermekklinikát. A vállalat tavaly június óta több mint 2,5 millió forintot gyűjtött a gyermekklinika számára. Az összegyűjtött összeg részben a vállalat felajánlásából, részben pedig a termékforgalmazók hozzájárulásaiból származik.
A támogatásról szóló jelképes csekket Törőcsik Dalma, az Amway vállalati kapcsolatokért felelős vezetője adta át az intenzív osztály munkatársainak. A most felajánlott összegből a klinika intenzív csecsemőágyakat vásárol, valamint az orvosok és ápolónők továbbképzésére is jut a felajánlott összegből.
A vállalat már nem először segített a gyermekkórháznak, hiszen 2011 óta gyűjt folyamatosan. Azóta mintegy 9,5 millió forintot adományozott az intézménynek, és felújították a teljes intenzív osztályt, kifestettek, kicserélték a nyílászárókat, illetve kiszélesítették az ajtókat, hogy az ágyakkal könnyebben lehessen közlekedni. Ezen kívül a klinika az Amway támogatásával vásárolt meg egy MultiFiltrate készüléket, amelynek segítségével a legmagasabb színvonalú akut vesepótló kezelések végzésére nyílik mód, de szereztek már be infúziós pumpákat is. Tavaly pedig, az Amway által világszerte megszervezett One by One - Egyenként a gyermekekért" kampány keretében a gyerekek számára tisztálkodási csomagokat, a kórház számára pedig tisztítószereket gyűjtöttek a vállalat termékforgalmazói.
A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Népszerű bejegyzések