2014. január 27.

Az idei évben is díjazzák a legjobb vállalkozói elképzeléseket

A Nemzetgazdasági Minisztérium az Európai Bizottsággal közösen 2014-ben is pályázatot hirdet a „Díj az Európai Vállalkozások Ösztönzéséért" díjak elnyerésére összesen hat kategóriában.
A „Díj az Európai Vállalkozások Ösztönzéséért" pályázat Európa-szerte felkutatja és elismeri a vállalkozások és a vállalkozáspolitika legsikeresebb támogatóit, tudato­sítja a vállalkozások hozzáadott értékét, valamint bátorítja a potenciális vállalkozókat. A Díj céljai közé tartozik a vállalkozási tevékenység ismertségének fokozása, illetve a legjobb elképzelések és gyakorlatok bemutatása.
A Díjra való nevezés két kiválasztási szakaszban zajlik: nemzeti és európai szinten. Az európai fordulóba két nemzeti projektet juttat tovább a magyarországi szakmai zsűri. Az Európai Zsűri Nagydíját – amelynek díjazottja bármely kategóriából kikerülhet – az a pályázat nyeri el, amely Európa legkreatívabb és leginspirálóbb vállalkozói kezdeményezésének bizonyul.

További információk elérhetők a Díj hivatalos Facebook oldalán és az Európai Bizottság honlapján.


A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...