Charlize Theronból a Kennedy fiú faragott sztárt

Volt már egy-két filmszerep Charlize Theron háta mögött 1998-ban, mégis sokat köszönhet John F. Kennedy Jr-nak, aki nagyot lendített a karrierjét. JFK Jr. akkoriban a George című életmód-magazin tulajdonosa volt, és az az ötlete támadt, hogy valami különlegeset rak a címlapra Sean Connery és Cindy Crawford után. A szinte ismeretlen, viszont gyönyörű 23 éves színésznőre esett a választása. A hiányosan öltözött Theron "Amerikai álom: fejőlányból filmszár" szöveggel került a George 1998 augusztusi számának címlapjára, és ezzel nagyobb figyelmet keltett, mind addig a filmjeivel. Egy évvel később már a Vanity Fair és a Playboy is felkérte fotózásra, és jönni kezdtek a fontos filmszerepek.
JFK Jr. 1999-ben meghalt repülőbalesetben, a George magazin megszűnt, az egész sztori csak azért került elő, mert az egykori kreatív igazgatónak, Matt Bermannek hirtelen eszébe jutott. Theront persze nem felejtettük el, évről évre egyre jobb formában van.  
A színésznőt hamarosan egy formabontó westernben láthatjuk (A Million Ways to Die in the West), amelynek ötletgazdája, forgatókönyvírója, rendezője és egyik szereplője Seth MacFarlane, aki a Teddel és a Family Guyjal eddig is a műfaji határokat feszegette.
(A Million Ways to Die in the West - hazai bemutató: 2014. május)

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Népszerű bejegyzések