2014. január 14.

Éremért jöttem, és örömet okozni!

Sokan csak azt mondják, jól szeretnének futni, nem érkeztek nagy elvárásokkal. Florent Amodio azonban nem kertel: érem nélkül nem szeretne hazamenni, de leginkább a győzelemmel lenne elégedett. Szeretné, ha a rajongói is boldogan távoznának.
Ez az első alkalom, hogy Budapesten jársz. Hogy utaztál?
Nagyon jól, köszönöm. Sajnos még nem volt időm felfedezni a várost. Már sokaktól hallottam, hogy gyönyörű hely, remélem, hogy megnézhetem, de főleg azt remélem, hogy jól sikerül majd a verseny. Mindig nagy élmény egy új városba ellátogatni, sokat utazunk a versenyek miatt és nagyon örülök, hogy itt lehetek.

Rögtön edzés?
Persze, már ma este elkezdek edzeni. Utána alszom egy nagyot, hogy holnapra jó formában legyek.

Milyen elvárásokkal érkeztél?
Azzal, hogy nyerek. Szeretnék az embereknek örömet okozni azzal, hogy a lehető legtökéletesebben korcsolyázok. Most sorozatosan követik egymást a versenyek az olimpia előtt, de az Európa-bajnokság nagyon fontos nekem. Három éve rendszeresen részt veszek és mindig érmes helyezést értem el, remélem, hogy ezt a sorozatot nem szakítom most meg. Budapestig sokat dolgoztunk a programomon és azóta ez lesz az első alkalom, hogy bemutathatom a közönségnek. Ez a verseny felkészülés Sochira, de nagyon fontos állomás számomra.
 A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Saját okostelefonos mesterséges intelligenciát mutat be az LG

Az LG Electronics (LG) a spanyolországi Barcelonában, a Mobile World Congress (MWC) kiállításon mutatja be első saját fejlesztésű, mobiltele...