2014. január 27.

Ismét „Vezető” vállalatként nevezték meg a Kaspersky Labot

A Gartner, legújabb Magic Quadrant jelentésében a „Vezetők" között nevezte meg a Kaspersky Lab-ot a végpontvédelmi felületek (Endpoint Protection Platforms) között, immáron három egymást követő évben*.
A Kaspersky Lab ismét megerősítette pozícióját, mint a végpontvédelmi megoldások vezető szolgáltatója. A Gartner Magic Quadrant egy komplex éves piackutatási jelentés, amely 18 IT-biztonsági vállalat végpontvédelmi megoldását hasonlítja össze. A Gartner két kategóriában értékeli a gyártókat: az „előrelátás teljessége", valamint a „végrehajtásra való képessége" alapján. Az „előrelátás teljessége" kategória 8 értékelési kritériumot foglal magába: piaci megértés, marketing és értékesítési stratégia, szolgáltatási stratégia, üzleti modell, ipari stratégia, innováció és földrajzi stratégia. A „végrehajtásra való képessége" kategória olyan további kritériumokat állított a vállalatok elé, mint például: a vállalatok általános életképessége, piaci érzékenység, üzemeltetés, értékesítés és marketing tevékenységek megvalósítása, valamint a felhasználói élmény.
 A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Japánba is küldtek virtuális locsolást a Pilisből

Több mint 55 ezren követték a 4G-n közvetített élő húsvéti talkshow-t a Telekom közösségi média oldalán   Több mint 55 ezren voltak kíván...