2014. január 30.

Konzultációra hív az Európai Bizottság

Mondja el véleményét az európai turizmus jövőjéről, valamint az ágazat szabályozási és igazgatási környezetéről!

Az Európai Bizottság a közelmúltban két turizmust érintő témában kezdeményezett nyilvános konzultációt. Az egyik célja az európai turizmus jövőjével kapcsolatos kihívások és lehetőségek feltérképezése, valamint a Bizottság „Európa, a világ első számú turisztikai célpontja – az európai turizmus új politikai kerete" című közleményének felülvizsgálata. A másik azoknak a szabályozási és adminisztratív terheknek a beazonosítását célozza, melyek gyengítik az ágazat növekedését és versenyképességét, a turizmusfejlesztés hatékonyságát.

A konzultáció többek között azokat a megoldásokat kívánja feltárni, amelyek alkalmazásával lényegesen csökkenthetők a turizmus szereplőinek ‒ különösen a kis- és középvállalkozások ‒ terhei. A nyilvános egyeztetések során a turizmusban érintettek véleményt nyilváníthatnak ezekben a kérdésekben, ezzel részt vállalhatnak a végleges bizottsági javaslat kialakításában.

Véleményüket, javaslataikat az alábbi linken elérhető angol nyelvű kérdőívek elektronikus kitöltésével juttathatják el az Európai Bizottság részére:

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...