Küzdelem a Westend-ben

A sikeres budapesti világbajnokságot követően a hét végén ismét beindul idehaza a vívó nagyüzem. Februárban két egymást követő hétvégén rendez a Magyar Vívó Szövetség a Westend City Center támogatásával rangos nemzetközi versenyt. Méghozzá országos premierrel a centenáriumát idén ünneplő Magyar Vívó Szövetség és a Westend történetében először fordul elő, hogy bevásárlóközpontban rendezik a két verseny négyes döntőjét. Természetesen a főtámogató, Westend lesz a helyszín. A Millennium udvart varázsolják majd a szervezők remélhetőleg látványos sportesemény
helyszínévé. Ezen a hétvégén a női párbajtőr Westend Grand Prix Sákovics József emlékversenyt rendezik, amelyen szombaton és vasárnap a világ legjobbjai lépnek pástra az angyalföldi sportközpontban és a Westendben. A 149 fős mezőnyben a világranglista első 32 helyezettje közül 28 áll rajthoz.
Egy héttel később a női tőrözők következnek. a helyszínek nem változnak. A résztvevők és az időpontok természetesen igen. Már csak azért is, mert a Westend világkupa-versenyen egyéniben és csapatban egyaránt osztanak érmeket, no meg világkupa-pontokat. 

Mindkét eseményről élő közvetítés (végig livescore, illetve a négyes döntőkről livestream) található a magyar vívó szövetség weboldalán, a www.hunfencing.hu-n.


A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban 

Népszerű bejegyzések