2014. január 25.

Már ma összeült az on-line pénztárgép átállásban érintett piaci szereplőket tömörítő Munkabizottság

A Nemzetgazdasági Minisztérium azonnal összehívta az online pénztárgépcserét figyelemmel kísérő Munkabizottság rendkívüli ülését, miután az engedélyezési hivatal visszavonta két pénztárgép forgalmazási engedélyét.

A testületben jelen vannak a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM), a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) és a pénztárgépeket engedélyező hivatal munkatársai, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK), az online pénztárgépre való átállással érintett fontosabb ágazatok képviselői, valamint azok is, akik a pénztárgépek fejlesztésével, forgalmazásával, gyártásával foglalkoznak.

A Munkabizottság célja éppen annak elősegítése, hogy amennyiben az átállásnál nehézségek merülnek fel, akkor segítsen a gördülékeny továbblépésben. A gazdasági élet szereplőit képviselő szervezetek értékelik a kialakult helyzetet és megoldási javaslatokat dolgoznak ki a problémákra, mind a kormányzat, mind a piaci szereplők felé.
 A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...