2014. január 2.

Mától jobb minőségben és többen hallgathatják a Kossuth Rádió és a Dankó Rádió műsorait

Ma délelőtt az ország egész területén megtörténtek a közszolgálati rádióadókat érintő áthangolások.
A közszolgálat rendelkezésére bocsátott új adóhálózat és a frekvenciacserék segítségével mától a Kossuth és a Dankó Rádió adásai több hallgatóhoz jutnak el.
A közszolgálati adók műsorai nagyobb területen, jobb minőségben foghatók, és az autóban rádiózók számára is folyamatosan elérhetők.
A vételminőség-javítás következtében a közszolgálati főadó ezentúl az ország területének 88 százalékán elérhető, míg a Dankó Rádió 84 százalékos területi lefedettséget ért el.
Az új vételkörzetekről a hallgatók a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján (www.nmhh.hu) található frekvenciakereső program segítségével tájékozódhatnak, vagy munkanapokon hívhatják a hatóság információs vonalát a 06-1-468-0673-as telefonszámon, valamint az MTVA Közönségszolgálata is várja a telefonokat a 06-1-759-5050-es telefonszámon és awww.mtva.hu/vetel oldalon is találnak az érdeklődők információkat.
A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban


Japánba is küldtek virtuális locsolást a Pilisből

Több mint 55 ezren követték a 4G-n közvetített élő húsvéti talkshow-t a Telekom közösségi média oldalán   Több mint 55 ezren voltak kíván...