2014. január 13.

Megdönteni Hajnal Tímeát - plakátfotózás

Egy napra újra találkozott a Megdönteni Hajnal Tímeát (a film február 13-án, Valentin-nap kerül a hazai mozikba) három főszereplője. Osvárt Andrea, Simon Kornél és Szabó Simon a plakát fotózása kedvéért jött össze, és bár a romantikus vígjáték története szerint csöppet sem felhőtlen köztük a viszony, a fotózás jó hangulatban – és kemény munkával telt.

A filmet nyáron forgatták, azóta a három elfoglalt színész nem találkozott – vasárnap azonban újra felvették a filmbeli jelmezüket: Andrea szexi, rövid ruhába, Simon Kornél sportos zakóba, Szabó Simon pedig susogós melegítőbe bújt. Ezúttal azonban nem kamera, hanem egy fényképezőgép objektívja szegeződött rájuk. Az egy nap alatt készült több száz fotóból választja majd ki az ACG reklámügynökség grafikusa azt, amely Herczeg Attila rendező sikervárományos vígjátékát hirdeti majd.

Az ACG és az InterCom együttműködése nem újkeletű: az ügynökség készítette a forgalmazó által bemutatott magyar filmek közül a Sorstalanság és a Szabadság, Szerelem plakátjait, valamint az ACG referenciája az elmúlt 10 év legsikeresebb magyar vígjátéka, a Csak szex és más semmi reklámkampánya is. A Megdönteni Hajnal Tímeát arculat Csontos Eszter grafikus, a teaser plakáton felhasznált fénykép Emmer László, a most készülő plakátfotó pedig Barna György munkája.
A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Japánba is küldtek virtuális locsolást a Pilisből

Több mint 55 ezren követték a 4G-n közvetített élő húsvéti talkshow-t a Telekom közösségi média oldalán   Több mint 55 ezren voltak kíván...