2014. január 20.

Tavasszal folytatódik a Bízunk Benned!

Igaz barátok nyerték meg a Bízunk Benned! utolsó adását pénteken. A vidám társaság barátjukért, Balázsért játszott, aki egy szerencsétlen baleset folytán kerekesszékbe került húsz évvel ezelőtt. Balázs imádja az autókat, a balesetét megelőzően egy autós magazin újságírójaként dolgozott és sokféle autót tesztelt. 
A csapat tagjai a Máltai Szeretetszolgálatnál dolgoznak, és egy mozgáskorlátozott tábor alkalmával alakult ki a szoros barátság. Balázs álma, hogy átalakítsák autóját, hogy újra tudjon vezetni, és hódolhasson szenvedélyének, igaz csak tesztpályán. Az autó átalakításához speciális szerelés szükséges, ami nem kevés munkát igényel, de az elszánt csapat megfogadta: nem okoznak csalódást Balázsnak, a munkát ők maguk végzik majd el, ám ehhez pénz is kell. 
A csapatkapitány Guszti volt, aki nagyon izgult a játék alatt, és mivel Balázs is a stúdióban szorított a barátainak, talán még nagyobbnak érezte a terhet. A játékosok azonban végig kiválóan helytálltak, és megnyerték a fődíjat, így teljesíthetik barátjuknak tett ígéretüket.
Sokan megszerették az elmúlt hat hétben az M1 új vetélkedőjét izgalmas, formabontó műfaja miatt. Családok, baráti társaságok, kollégák versengtek álmokért, tervekért, jó ügyekért, mindezt sok-sok mókával, feszültséggel és megható pillanatokkal. Mindehhez természetesen nemcsak tudás kellett, hanem játékszellem is, hiszen minél jobban ismerték egymást a csapattagok, és minél jobban bíztak a kapitányukban, annál több pénzt nyerhettek.
Bár a Bízunk Benned! egy időre elbúcsúzik a tévénézőktől, márciusban újabb izgalmas és megható történetekkel folytatódik!
 A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...