Termékfejlesztések, gamer és tuning versenyek a Kingston idei CES-palettáján

A Kingston Technology Europe Co LLP, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata a Las Vegasban megrendezett 2014 International Consumer Electronics Show (CES) kiállításon mutatja be idei, izgalmas termékeit és technológiáit. A vállalat a Dota 2 verseny és globális tuning versenyének döntőjét is a rendezvény keretén belül szervezi meg.

A Kingston Technology legújabb termékeit és technológiáit mutatja be a kiállításon:
. nagyobb teljesítményt, megbízhatóságot és tartósságot kínáló LSI SF3700 flash-vezérlők a Kingston SSDNow termékcsaládjában . 384 GB-nyi 2133 MT/s DDR4 regisztrált DIMM modul 1,2 V feszültségen . kisméretű PC tuningolás (IntelR NUC, GigabyteT Brix és ZotacR ZBOX) HyperX Plug-n-Play SO-DIMM modulok használatával . felső kategóriás HyperX memóriák alkalmazása a Battlefield 4 és a GoProR HERO3+ Black Edition kamerával készült videofelvételek 4K videotechnológiás feldolgozására.

Kingston HyperX Dota 2 liga
A Dota 2 akció- és stratégiai játékot világszerte több millió szenvedélyes rajongó játssza professzionális és hobbiszinten is. A HyperXR Dota 2 ligabajnokság tavaly októberben indult 16, a világ különböző pontjain játszó professzionális csapat részvételével. A négy döntős csapat, akik élőben mérhetik össze tudásukat az 50 000 dollár összegű nyereményért: a svéd Alliance,  a kínai Vici Gaming és az LGD Gaming, valamint az európai Fnatic.

Kingston HyperX tuning verseny
A Kingston, a 2013 októberében indított HyperX OC Takeover (HOT) overclocking verseny keretében együttműködik a tuningolók és a teljesítményhajszolók első számú információforrásával, a HWBOT webhellyel. A versenyzők a maximális memória-órajel, Super PI és IntelR XTU referenciaértékek kategóriájában küzdöttek meg a legjobb eredményekért. Az öt döntős (Kínából, Lengyelországból, Dél-Afrikából és az Amerikai Egyesült Államokból) a CES-en versenyzik majd. A végső összecsapáshoz szükséges konfigurációt a Kingston és partnerei - az ASUS, a Cooler Master és az IntelR biztosítják. A 10 000 USD összértékű díjakon felül 1000 dollárt kap minden olyan versenyző, aki bármelyik kategóriában megdönti a világrekordot a döntők során.
A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Népszerű bejegyzések