Tovább folytatódik a FilmBox megújulása

A néhány hónappal ezelőtti új arculatot újabb változás követ a FilmBox berkein belül. 2014. január 20-tól a FilmBox Extra 1 csatorna helyett egy megújult FilmBox Plus várja a nézőket, amely immár a prémium csomag részeként válik megtekinthetővé.
A FilmBox ezzel a lépéssel még inkább átláthatóbbá és elkülöníthetőbbé teszi csatorna kínálatát.
A FilmBox (alapcsatorna) évente több száz premierrel jelentkezik az akciófilmektől a vígjátékokon és romantikus filmeken át egészen a drámákig. A FilmBox HD-n, ahogy a neve is mutatja, HD minőségben mozisikerek, világsztárok láthatóak, a FilmBox Family közös családi élményt kínál egész estés rajz-, mozi- és animációs filmek, valamint sorozatok segítségével. A FilmBox Extra a válogatósok számára is érdekességeket biztosít, a megújult FilmBox Plus pedig a legnagyobb rendezők filmjei mellett számos örök klasszikust és kedvencet tűz műsorára.
Az elmúlt két évben az SPI International számos új csatornával jelentkezett, a FightBox HD, a DocuBox HD, a FashionBox HD mellett egy független mozicsatorna, a FilmBox Arthouse, az élvonalbeli 360TuneBox zene csatorna és az extrém sportokat bemutató Fast&FunBox bővítette a kínálatot.

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban