2014. február 20.

44 444 repülőtéri buszjegyet vásároltak az utasok

A MÁV-START Zrt. közel két ével ezelőtt vezette be a fővárosi közlekedési szolgáltatóval együttműködésben a repülőtéri csatlakozó autóbuszjegyet, amellyel Ferihegy megállóhelyről 200E és 900-as autóbuszok segítségével éjjel-nappal közvetlenül el lehet jutni a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre. A vasúttársaság az egyes egyéni és kisbuszos fuvarozási szolgáltatók áraival szemben az utasok számára a Nyugati pályaudvarról már 370 Ft-tól kínál vonatjegyet Ferihegy megállóhelyre, és kedvezményes 300 Ft-os repülőtéri buszjegyet. Az elővárosi forgalomban jelentős szerepet tölt be Ferihegy megállóhely, továbbá jelentősen megnőtt azok száma is, akik repülőtérre érkezve a vonatot választják további úti céljukhoz.Mindezt statisztikai adatok támasztják alá, hiszen a vasúti pénztárakban megváltott kedvezményes menetjegyetekből kevesebb, mint két év alatt már 44 444 darab került értékesítésre.
A vasúttársaság az elmúlt években már megszokott menetrendi kínálattal biztosít eljutási lehetőséget Ferihegyre Budapestről és vidékről egyaránt, így a Nyugati pályaudvarról átlagosan 15-20 percenként induló vonatokkal alig 20 perc alatt lehet eljutni a megállóhelyre. A vidékről indulóknak is érdemes továbbra is a vonatot választani, hiszen Ferihegy InterCity- és gyorsvonatokkal,átszállás nélkül elérhető többek között Miskolcról, Nyíregyházáról, Debrecenből, Hajdúszoboszlóról, Szegedről, Kecskemétről és Szolnokról.
A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...