A Bujdosó támogatja a balatoni Vízimentőket

A Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet, amely a Balaton és a vízisportok elkötelezett híve, 2014-től támogatja a balatoni vízimentőket. Csütörtökön, a Budapest Boatshow kiállításon mutatták be a Bujdosó új termékcímkével ellátott Mentőöv nevű borát. A címkeváltást nemes cél vezérelte, hiszen Bujdosóék minden eladott palack után tíz forinttal kívánják segíteni a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának (VMSZ) munkáját. 
„A Balaton partján nőttünk fel, kis túlzással mondhatjuk, hogy hamarabb tanultunk meg vitorlázni, mint járni. A borászat mellett a víz szeretete az, ami boldoggá tesz bennünket, így nem volt kérdés, hogy támogatjuk a vitorlázókat és fürdőzőket egyaránt óvó vízimentőket" – mondta Bujdosó Ferenc, a pincészet vezető borásza. 
A fogyasztók körében az egyik legnépszerűbb Bujdosó bor a Mentőöv, egy lazacszínű, könnyed rosé. Intenzív, gazdag virágos illatú, ízét a Pinot Noir üde, gyümölcsös savai határozzák meg. A fogyasztók nyáron nagyon kedvelik a kiváló minőségű rosét, amely kiváló zárása lehet egy vitorlázással vagy fürdőzéssel töltött balatoni napnak. Így a VMSZ választása nem véletlenül esett vízimentő eszközről elnevezett Bujdosó Mentőövre.   


A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban


Népszerű bejegyzések