A Caracalla Design Days-en a Miele is bemutatja textilápolási újdonságait

Miele Kft. is kiállítja legújabb technológiájú készülékeit a Caracalla Design Days rendezvényen, melyet február 26-a és március 1-je között rendeznek meg a Garibaldi Bisztróban.
A Caracalla Design Days eseményt tavaly indította el a Caracalla Stúdió azzal a céllal, hogy egy nemzetközi színvonalú kiállítás keretein belül lehetőséget biztosítson a hazai belsőépítészek, lakberendezők, a szakmai sajtó, illetve a nagyközönség számára, hogy megismerhessék a vezető nemzetközi márkák legizgalmasabb újdonságait és innovációt.
Miele Kft. kiállítóként is részt vesz a rendezvényen, a kiállításon mutatja be új W1-T1 textilápolási generációjának mosógépeit és szárítógépeit, melyek a maximális tisztítási teljesítményt, a magas fokútextilkímélést és kezelési kényelmet hirdetik.
Az idén három neves külföldi előadó is képviselteti magát a rendezvényen, így a látogatók meghallgathatjákAndreas Enslin, a Miele Designcenter vezetőjének előadását – mely választ ad arra, hogy 'Miért van szükség a designra a mosógépeknél' –, valamint Felicitas AlbringAxor Interior Designer és Christian Sieger, a SiegerDesign alapító tagjának prezentációját is.



A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Népszerű bejegyzések