A Kaspersky Lab számos újdonságot mutat be a 2014-es Mobil Világkongresszuson

Kaspersky Lab idén is számos új és frissített biztonsági megoldást mutat be az idei Mobile World Congress 2014 (MWC) keretén belül, a mobilvilág legmeghatározóbb kiállításán február 24-27 között, Barcelonában.
A Kaspersky Lab új biztonsági felületének, a Fraud Preventionnek a célja, hogy az online pénzügyi tranzakciók során a lehető legtöbb pénzügyi szervezetnek és e-kereskedelmi vállalatnak biztosítson védelmet az online csalásokkal és támadásokkal szemben. Továbbá a kilátogatók megismerhetik a vállalat Windows Phone alkalmazását és vállalati mobil megoldásának, a Kaspersky Security for Mobile legújabb, frissített verzióját is.
A csalások és a támadások egyre gyorsabban növekvő száma és kifinomultsága egyre sürgetőbb problémát jelent az online shopok és az egyéni felhasználók számára. A Kaspersky Lab és a B2B International közös, 2013-as felmérése szerint a felhasználók 98 százaléka rendszeresen lép be e-bank vagy online shop felületekre, és 38 százalékuk mindezt mobil eszközről teszi. A felmérés eredményei azt is megmutatják, hogy a felhasználók 62 százaléka találkozott már az elmúlt egy évben számítógépes fenyegetéssel.
A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Népszerű bejegyzések