2014. február 15.

A kormány segít a Patkós-Cassa károsultjain

A Kormány úgy döntött, hogy a pénztárgép-cserére kötelezett vállalkozók érdekében átvállalja az eltűnt Patkós-Cassa károsultjainak a befizetését, és jogi úton fellép a céggel szemben. Az önhibájukon kívül bajbajutott vállalkozók február 24-ig a NAV-nál jelezhetik igényüket. Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter már alá is írta az erről szóló rendeletet.
A Patkós-Cassának kifizetett összegeket a Kormány átvállalja, egyúttal állami támogatást nyújt a károsultaknak. Az eltűnt viszonteladó cég ügyfeleinek 2014. február 24-ig kell az adóhatósághoz eljuttatni papír alapú igényüket arról, hogy követelésüket az államra engedményezik. A nyilatkozat mellé csatolni kell másolatban a szerződést, a számlát és a kifizetésről szóló igazolást azért, hogy az állam a Patkós-Cassától jogi úton érvényesíthesse követelését. A február 24-ei határidő jogvesztő, azt követően nincs mód a támogatás igénylésére.
A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Soha nem látott mezőny a karate magyar bajnokságon

Rekordlétszám, közel 900 versenyző részvételével rendezték meg a hétvégén az idei karate magyar bajnokságot. A szombati felnőtt finálék so...