2014. február 13.

A Közlekedési Múzeum elé érkeztek a veterán trolibuszok - képgaléria

Öt veterán troli ismét látható a Közlekedési Múzeum előtt. A közel 60 éves első Ikarus troli, az első prototípus IK260T, egy AMG pótkocsi, valamint ZIU-9-es és egy ZIU-5-ös troli február 12-én éjjel érkezik a Közlekedési Múzeum elé, és a Troli'80 kiállítás végéig, azaz február 16-ig, vasárnap estig maradnak a múzeum előtt.
A budapesti troli közlekedés megindulásának 80. évfordulóján megnyílt kiállításban február 16-án családi napot rendez a Közlekedési Múzeum. A „Trolibuli – Megállóról megállóra a 72-es troli útvonalán" című családi napon (2014. február 16. vasárnap 11.00–13.00-óra között) a következőkre számíthatnak a résztvevők:
„A troligarázsban sokféle troli várakozik. Van köztük piros, sárga, csíkos, csuklós, sőt pótkocsis is, mind másképp néz ki. A vidám trolik kigördülnek a garázsból, és színt visznek a csupaszon árválkodó hirdetőtáblákra, amelyek arra várnak, hogy tarka plakátok kerüljenek rájuk…
Hogy néz ki a te trolid? Merre vezet a 72-es troli útvonala? Milyen a Közlekedési Múzeum, a Széchenyi fürdő vagy az Állatkert megálló? Útra kelünk a troligarázsból a saját tervezésű járművünkkel, feltérképezzük és megállóról megállóra követjük a 72-es trolibusz útvonalát."
A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban


Japánba is küldtek virtuális locsolást a Pilisből

Több mint 55 ezren követték a 4G-n közvetített élő húsvéti talkshow-t a Telekom közösségi média oldalán   Több mint 55 ezren voltak kíván...