2014. február 6.

A LEGO kaland - videók

Ezen a héten mindenkiből előbújhat a LEGO Építőmester, hiszen végre a mozikban a várva várt A LEGO KALAND (6) című családi animációs vígjáték, amelyet a legnagyobb kritikákat összegyűjtő oldal, a RottenTomatoes az eddigi újságírói vélemények alapján 100%-ra értékelt (!!!). Az Empire magazin pedig 4/5 csillagra értékelte a 21 Jump Street rendezőinek új alkotását!
A gyerekek és felnőttek az utóbbi évek legjobb filmjeire való kikacsintásokkal és jobbnál jobb gegekkel teli vígjátékra számíthatnak. Egy igazi  LEGO All Star találkozó várható, hiszen rengeteg új karakter (Emmet, Vadóc, Lord Biznisz mellett) itt lesz Batman, Superman, Zöld Lámpás, Robin Hood,  Sellőnő, Gandalf,  Mocsárszörny, nyolcvanas évekbeli űrhajós, a 2002-es NBA sztárok, Csodanő, Zöld nindzsa, Kleopátra, Michelangelo, Gandalf és Dumbledore is.
Az eredeti és a magyar szinkronban is fantasztikus színészek kölcsönözték a hangjukat a karaktereknek: Rossz zsaru/Jó zsaru (Liam Neeson/Csernák János), Vadóc (Elizabeth Banks/Pikali Gerda), Vitruvius (Morgan Freeman/Kőszegi Ákos), Lord Biznisz (Will Ferrell/Kerekes József), Batman (Will Arnett/Fekete Ernő), Superman (Channing Tatum/Fluor Tomi), Zöld Lámpás (Jonah Hill/Csőre Gábor) és még sokan mások.
Szinkronos előzetes: http://bit.ly/LEGO_trl_6
  
A filmhez készült játék is, amely itt érhető el:
A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban


Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...