A Telekom megújította mobiltarifáit

A Telekom megújította, és még inkább mobilnetre hangolta mobiltelefon tarifáit. Az új díjcsomagok mindegyike tartalmaz adatmennyiséget is, amely igény szerint akár 5GB-tal is bővíthető, és több eszköz között is megosztható. Emellett a cég az egyszerű online számlaügyintézést ösztönző új kedvezményt is kínál.
2014. február 1-jén a Telekom átalakította mobiltelefonhoz kínált tarifáit. A kevesebbet telefonáló előfizetők számára az új Move díjcsomag családot ajánlja, a nagyobb igényű felhasználók számára pedig a már jól ismert, korlátlan beszélgetést biztosító Next csomagok jelentenek vonzó lehetőséget. Ráadásul ezek mindegyike hozzáférést biztosít a szolgáltató igazi mobilnet élményt jelentő 4G hálózatához.
Azok a havidíjas és feltöltőkártyás ügyfelek, akik még nagyobb adatmennyiségre vágynak, az új NetPlusz adatdíjcsomagok közül választhatnak. Az intenzív netezők már akár 5GB-tal is bővíthetik az alap díjcsomagjukban benne foglalt adatmennyiséget, ha a NetPlusz XXL opciót kérik mellé. A fiatalok életstílusához szabott díjcsomagok közül a 10 és 18 év közötti fiataloknak a Fun S, illetve az Eco Surf díjcsomagot, az egyetemisták és főiskolások számára a Telekom a Like S díjcsomagot ajánlja.
Mivel egyre többen használnak több mobileszközt is, sőt néha párhuzamosan, Duonet opciót mostantól az előfizetők már bármelyik új díjcsomag mellé, mindössze 500 Ft havidíjért vásárolhatnak, amely egy második SIM-kártya segítségével lehetővé teszi, hogy a csomagban foglalt adatmennyiséget megosszák az eszközeik között
A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Népszerű bejegyzések