2014. február 10.

A világ első LTE sportközvetítése – Az Ericsson és a Telstra sikeres tesztet hajtott végre

Ausztrália vezető távközlési szolgáltatója, a Telstra sikeres élő bemutatót hajtott végre az Ericsson (NASDAQ: ERIC) LTE Broadcast megoldásának stadion körülmények közötti tesztjével. Három dedikált tartalomfolyamot – élő közvetítés, fontosabb események és statisztikák – sugároztak valós időben az Ausztrália–Anglia „T20" krikettmeccsről a résztvevők számára, akik tetszés szerint váltogathattak a tartalmak között. Ehhez csupán egy LTE Broadcast megoldásra képes okostelefon illetve egy speciálisan kialakított alkalmazás telepítésére volt szükség .
Az LTE Broadcast technológia újítása, hogy egyetlen folyam sugárzásával a műsorszórási területen tartózkodó korlátlan számú felhasználó tudja fogadni a tartalmakat, úgy, hogy mindegyikük ugyanazt a konzisztens és megbízható felhasználói élményt élvezheti. A technológia olyan nyilvános helyszíneken (stadionok, koncertek, stb.) jelent forradalmi megoldást, ahol az előfizetők száma kis területen szélsőségesen magas szintet érhet el.
A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Megnyílt a Városmajori Szabadtéri Színpad 2018-as nyári programja!

Márciusban elérhetővé váltak a Budapesti Nyári Fesztivál másik fő helyszínének, a   Városmajori Szabadtéri Színpad gazdag   programkínálatán...