2014. február 11.

Együtt a család – egész napos műsorfolyam a közmédián

„Együtt a család" címmel egész napos műsorfolyammal készül a közmédia február 16-án vasárnap. A Házasság hete alkalmából különleges összeállítást láthatnak a nézők, amelyben a szerkesztők célja olyan hagyományos értékeket népszerűsíteni, mint a család, a nagycsalád vagy a házasság fogalma.
Siklósi Beatrix projektvezető elmondta: ezen a napon a közmédia példát mutat arra, hogy - a mai világ trendjeivel szemben - ha valami elromlik, az igenis megjavítható, s ez mit jelent a párkapcsolatok, a házasság és a család esetében. Szó esik majd arról, miért jó nagycsaládban élni, milyen nehézségekkel kell megküzdeniük a szülőknek, a csonka családoknak, illetve hogy az apa vagy az anya pótolható-e. A műsorból kiderül mi a különbség a nevelőszülők és az örökbefogadás között, szakértők beszélnek lehetséges megoldásokról, továbbá ismert emberek engednek bepillantást nyerni a családi életükbe, és nyilatkoznak arról, ők hogyan azonosulnak az anya vagy épp az apa szereppel. A műsor vendégei lesznek többek között: Keresztes Ilona és Mohay Tamás, a Házasság hetének idei arcai, ott lesz a Nagy-Kálózy Eszter-Rudolf Péter színészházaspár, Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója családjával, a tavalyi Fölszállott a páva győztese, Berecz István és családja, a Prima-díjas és méltán népszerű Pál Ferenc atya, az Oberfrank-testvérek, Gyurta Dániel és testvére, a Dal 2014 kismamája, Marge, továbbá a közmédia csatornáinak közkedvelt nagycsaládosai is: úgy mint Petrovics Mérei Andrea férjével, és Volf-Nagy Tünde lányával.

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...