2014. február 18.

Emeljük vizespoharunkat!

Az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) az idén ötödik alkalommal hirdeti meg 2014. március 24-e és március 28-a között a vízfogyasztást népszerűsítő HAPPY-hét(Hungarian Aqua Promoting Program in the Young – Magyarországi vízfogyasztást népszerűsítő program a fiatalok körében)programját, az általános iskolák számára.
Egyre több gyermek ismeri meg tanórákon az OÉTI által kidolgozott, kreativitást, ügyességet igénylő feladatok, interaktív oktatóanyag segítségével az egészséges folyadékfogyasztási szokásokat.  2010 óta folyamatosan növekszik a csatlakozó oktatási-, nevelési intézmények száma. Az elmúlt négy esztendőben közel 130.000 gyermek tapasztalhatta meg a gyakorlatban is a vízfogyasztás előnyeit. 2013-ban több mint 41.000 tanuló ihatott vizet a HAPPY-hét keretében, vízforgalmazó vállalatok által felajánlott palackos vagy ballonos víz révén, és az intézmények által biztosított, étkezőkbe, osztálytermekbe kihelyezett vizeskancsókból.
  
Az iskolák jelentkezését legkésőbb 2014. február 24-ig ahappyhet@oeti.antsz.hu címen várják.
 A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...