2014. február 18.

Emeljük vizespoharunkat!

Az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) az idén ötödik alkalommal hirdeti meg 2014. március 24-e és március 28-a között a vízfogyasztást népszerűsítő HAPPY-hét(Hungarian Aqua Promoting Program in the Young – Magyarországi vízfogyasztást népszerűsítő program a fiatalok körében)programját, az általános iskolák számára.
Egyre több gyermek ismeri meg tanórákon az OÉTI által kidolgozott, kreativitást, ügyességet igénylő feladatok, interaktív oktatóanyag segítségével az egészséges folyadékfogyasztási szokásokat.  2010 óta folyamatosan növekszik a csatlakozó oktatási-, nevelési intézmények száma. Az elmúlt négy esztendőben közel 130.000 gyermek tapasztalhatta meg a gyakorlatban is a vízfogyasztás előnyeit. 2013-ban több mint 41.000 tanuló ihatott vizet a HAPPY-hét keretében, vízforgalmazó vállalatok által felajánlott palackos vagy ballonos víz révén, és az intézmények által biztosított, étkezőkbe, osztálytermekbe kihelyezett vizeskancsókból.
  
Az iskolák jelentkezését legkésőbb 2014. február 24-ig ahappyhet@oeti.antsz.hu címen várják.
 A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Japánba is küldtek virtuális locsolást a Pilisből

Több mint 55 ezren követték a 4G-n közvetített élő húsvéti talkshow-t a Telekom közösségi média oldalán   Több mint 55 ezren voltak kíván...