Érdemes vonattal érkezni az Utazás Kiállításra – kedvezményes utazás vasúttal, akciók a kiállítás helyszínén


A MÁV-START Zrt. az Utazás Kiállításra utazók kényelmes eljutása érdekében a kiállítás ideje alatt több vonatot megállít Kőbánya felső állomáson valamint ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt is nyújt a rendezvényre vonattal érkezőknek. A kiállítás ideje alatt érdemes felkeresni a MÁV-START megújult standját, ahol a vasúttársaság akciós menetjegyvásárlási lehetőséggel és nyereményjátékkal is vár minden érdeklődőt.

A 37. Utazási Kiállítás idén február 27. és március 2. között kerül megrendezésre, amelyen a vasúttársaság képviselői aHungexpo Budapesti Vásárközpont az „A" pavilon 202/A standján várják a látogatókat. A kiállításra vonattal érkezőknek a rendezvény ideje alatt ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START Zrt. bármely belföldi állomásról a Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati és Budapest-Déli pályaudvarokra, továbbá Kőbánya felső állomásra. A kedvezmény érvényesítéséhez a menettérti jegyet a vasúttársaság standján le kell bélyegeztetni. Az eljutás megkönnyítése érdekében a menetrendben szereplő vonatokon felül a MÁV-START több vonatát is megállítja Kőbánya felső állomáson, a Keleti pályaudvarról pedig óránként három vonat is lehetővé teszi az öt perc alatti eljutást a vásárközpontba.

A vasúttársaság pavilonját felkeresők a kiállítás ideje alatt többek között megismerkedhetnek a MÁV-START aktuális belföldi és a nemzetközi vasúti kínálatával, igényelhetnek START Klub kártyát vagy kedvezményes InterRail Globál bérletet,továbbá a helyszínen húsz százalékos kedvezménnyel válthatnak teljes árú belföldi menetjegyeket egy útra, illetve 100 km felett menettérti útra is.

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ba

Népszerű bejegyzések