2014. február 10.

Harc a WestEndben

Az elmúlt hétvégéhez hasonlóan ismételten a vívásé volt a főszerep a Nyugati téri bevásárlóközpontban, most szombaton ugyanis a női tőrözők vették birtokukba a pástot. A WestEnd Világkupa-verseny 147 fős, rendkívül erős mezőnyében 15 magyar sportolóért is szurkolhattunk, akik közül öten a főtáblára is felkerültek.

„A selejtezők pénteken kezdődtek, a 147 induló között természetesen ott voltak a magyar tőrözőink is, sőt öten a 64 közé, ketten pedig a 32 közé is bejutottak. Ügyesen meneteltek a lányaink, az Angyalföldi Sportközpont ismét megtelt, így szurkolásban sem volt hiány" - kezdte Szetey András, a Magyar Vívó Szövetség kommunikációs igazgatója.
Legtehetségesebb kadetjeinkre ezúttal sajnos nem támaszkodhattunk, mivel Szatmárnémetiben egy európai körversenyen vettek részt. Ennek ellenére volt minek örülni, ugyanis Európa-bajnokunk Varga Gabi könnyedén jutott tovább a selejtezőből, sőt Jeszenszky Szilvia győzelme, több év kihagyás után, egyenesen bravúrosnak mondható. Nagy küzdelmek árán ugyan, de Knapek Edina, a junior korú Gólya Fruzsina, és a „magyarverő"Varga Kati is fiatalos lendülettel menetelt tovább, ám a diadal most csak a 32 közé jutáshoz volt elegendő.

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...