2014. február 24.

Köztéri lámpaoszlopok, mint a szélessávú hálózat részei

Az  Ericsson és a Royal Philips, globális piacvezető világítástechnikai vállalat közösen kezdték meg új összekapcsolt innovatív LED közvilágítási modelljük forgalmazását. A közösen fejlesztett megoldás egyidejűleg oldja meg a korlátozott költségvetésű városok két jelentős problémáját: jobb hálózati teljesítményt és kiváló minőségű, energiatakarékos közvilágítást biztosít a sűrűn lakott városokban.
A Philips és az Ericsson az összekapcsolhatóság és a LED-es világítás előnyeit ötvözve egyedülálló új „világítás, mint szolgáltatás" városi szolgáltatási modellt fejlesztettek ki. Az új közvilágítási modell segítségével a városi hatóságok helyet biztosítanak a mobil szolgáltatóknak, hogy azok elhelyezhessék szélessávú mobil infrastruktúráikat az összekapcsolt lámpaoszlopokban. A szolgáltatók ezáltal javítani tudják hálózataik adatátviteli lefedettségét és kapacitását, ami jobb szélessávú mobil felhasználói élményt biztosít. A modell a városi infrastruktúrára fordított költségek megtérülését is meggyorsítja, mivel megfizethetővé teszi az ezeknek a rendszereknek kiépítésével és kezelésével összefüggő kezdeti beruházási költségeket, csökkentve a városok költségvetésére nehezedő nyomást.
A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Japánba is küldtek virtuális locsolást a Pilisből

Több mint 55 ezren követték a 4G-n közvetített élő húsvéti talkshow-t a Telekom közösségi média oldalán   Több mint 55 ezren voltak kíván...