2014. február 7.

Mától kedvezményes az InterRail Globál bérlet

A nemzetközi vasúti utazások esetében egyre népszerűbbek azok az utazási konstrukciók, amelyek egyszerre több külföldi ország meglátogatását is lehetővé teszik. Ezt az utazási formát az egész Európában, így hazánkban is megvásárolható InterRail bérletcsalád biztosítja az utasok számára. A tavalyi évben Magyarországon a MÁV-START összesen 762 darab InterRail bérletet értékesített, a legtöbben Svájcba, a Benelux államokba és Finnországba utaztak. Az InterRail Globál bérletek Európa-szerte most kedvezőbb áron, 15 %-os árengedménnyel vásárolhatók meg február 7. és március 31. között, amelyek legkésőbb június közepéig használhatók fel utazásra. Hazánkba tavaly ötezer külföldi vendég látogatott az InterRail bérletekkel.
A vasútvállalatok, így a MÁV-START éjszakai járatait, hálókocsis vagy fekvőhelyes elhelyezését választók még a szállásra szánt költséget is csökkenthetik, továbbá a kényelmes és komfortos utazásnak köszönhetően kipihenten érkezhetnek a célállomásra. Vásárláskor kétféle bérlettípus választható, így az InterRail Globál bérlet, illetve az InterRail Egyországos bérlet. Míg az utóbbi inkább azok számára kedvező választás, akik egyetlen ország nevezetességeit szeretnék felfedezni, addig az InterRail Globál bérlet 30 országban érvényes, használatával pedig korlátlanul beutazhatók a részes országok vasútvonalai, valamint egyes magánvasutak is a választott kocsiosztályon. Az érvénytartam többféle konstrukcióval választható, felnőtt, gyermek, senior és ifjúsági kategória szerint.
 A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...