2014. február 5.

Nem csak a 20 éveseké...gyógyfürdők bűvöletében

Kedvezmények, árengedmények, speciális csomagok és szívélyes fogadtatás várja az élet szépségeire nyitott ezüstkorú kirándulókat, örökifjú vendégeket Dél-Dunántúlon.

Vágyjanak akár wellness kikapcsolódásra, gyógyulásra, természetjárásra vagy történelmi emlékek bebarangolására a nyugdíjasok számára vonzó úti cél a gyógyvizekben, gyönyörű tájakban és történelmi emlékekben gazdag Dél-Dunántúl. A híres borokról, sokoldalú gasztronómiai élvezetekről nem is beszélve. 

Az impozáns Szigetvári Gyógyfürdő hévíze rendkívül kedvező hatású az ízületi, reumatikus és mozgásszervi megbetegedések kezelésében. Magas fluorid tartalma révén lassítja az időskori csontritkulást, továbbá kiválóan alkalmas csonttörések, nőgyógyászati és prosztata bántalmak gyógyítására. Magas vérnyomásban, érrendszeri betegségekben szenvedők és a szívbetegek is bátran használhatják a fürdőt!
A mozgáskorlátozottak segítésére az épület valamennyi pontja akadálymentesen megközelíthető.  A fürdő 1700 négyzetméternyi vízfelülettel, számos gyógyászati kezeléssel és wellness élménnyel várja látogatóit. A gyógyászati részlegben a kezelések OEP támogatással történő igénybe vételére is lehetőség van. 
A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Japánba is küldtek virtuális locsolást a Pilisből

Több mint 55 ezren követték a 4G-n közvetített élő húsvéti talkshow-t a Telekom közösségi média oldalán   Több mint 55 ezren voltak kíván...